Contador de visites

contador de visitas

Com ficar contrasenya a les carpetes

dilluns, 17 de maig del 2010 by elsesportspuntcat
En el següent tutorial us ensenyarem com posar contrasenya a les vostres carpetes més privades o simplement per prevenir accidents.
Per a fer-ho utilitzarem un programa anomenat Folder Guard (el programa no és gratuït per aquest motiu us deixem el link de descarrega de la versió 7.92.56 profesional aquí)

Es un proces molt senzill i veritablement ràpid per tant el tutorial també serà ràpid i senzill.


1- Descarregar el programa des del link que em postejat abans
2- Un cop obert el zip descarregat veureu dos arxius un de text i un exe
3- Executeu l'exe
4-Premeu yes, next, no i yes. Despres premeu enter license key.
5- Torneu al zip i aquest cop obriu el document de text on hi apareix el nom i la clau que us demana el programa. Ho copieu a l'instalació.
6-Llavors seguim la instalació de manera normal.
7- S'obrirà automàticament el programa.
8-Cliqueu afirmativament a tot el què us pos-hi fins que us demani un password, aleshores escribiu dos cops la contrasenya que voldras utilitzar per accedir al programa.
9- Tot seguit us apareixera una nova pantalla que posa "welcome to quick start wizard" cliqueu siguiente amb el tic seleccionat.
10- Acceptes la pantalla següent fins que et demanen una ruta. Tria quina carpeta vols ficar-li la contrasenya. Siguiente.
11- Ara premeu "Set up the Unlockin Password for this folder" i escribiu la contrasenya que volgeu utilitzar per protegir la carpeta.
12- Després premeu dos cops siguiente sellecionan yes els dos cops.

RECOMANACIÓ: Quan tanqueu per primer cop el programa es recomanable, quan us surti una pantalla premeu el requadre d'abaix, yes i el mateix a la següent pantalla, fins que s'apagui el programa.

Posted in Etiquetes de comentaris: | 0 Comments »

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada