Contador de visites

contador de visitas

Partició de disc dur

dilluns, 26 d’abril del 2010 by elsesportspuntcat

El mateix sitema operatiu de windows té opcions per fer una partició del disc però nosaltres us explicarem una manera molt més senzilla de fer-ho mitjançant un programa d'interfaç senzilla anomenat Partition Wizard.

Els pasos són els següents:

1- Descarregar el programa des de l'enllaç que hem ficat al nom del programa i instalar-l'ho

2- Un cop instalat, l'obrim i només obrir-lo el programa ens mostrarà els nostres discs. Aleshores marquem el disc que volguem dividir i premem el botó Move/Resize


3- Aleshores s'obrira una nova finestra on surt una barra que mostra en groc la proporció de memòria usada i en blanc la lliure. A continuació escurça la barra per un dels dos extrems fins on volguis (per saber quanta memòria s'esta separant asota ho fica en tres recuadres que hi ha).
Cliquem a "OK".

4- Si voleu canviar el nom o la lletra del disc cliqueu sobre el nou disc que us sortira que serà la nova meitat del vostre disc i que sortira sense nom i en color gris. Un cop seleccionat fem clic a "Create". Aquí podem cambiar el nom i les propietats generals del disc, inclús podem fer una partició de la partició.

5-Un cop fet tot això només queda apagar tots els programas que tinguis actius, excepte el partition wizard, naturalment i clicar el botó " Apply"


Consell: Aquest metòde és molt més segur que les particions des del mateix Windows però no obstant sempre es recomana fer una còpia de seguretat o si més no fer una còpia del que volguis guardar o més necessitis
Posted in Etiquetes de comentaris: | 0 Comments »

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada